Oud Papier

Overzicht Oud Papier Actie 2024
PDF – 92,0 KB

Veegestelde vragen

Wanneer kan ik het oud papier aanbieden?

  • Binnen de bebouwde kom wordt het oud papier iedere maand opgehaald. Kijk voor de exacte data in het ophaalschema. Onze leden starten om 18:00 uur met de routes.
  • Buiten de bebouwde kom wordt het oud papier in de EVEN maanden opgehaald. Kijk voor de exacte data in het ophaalschema. Onze leden starten om 18:00 uur met de route. In de ONEVEN maanden kunnen bewoners uit het buitengebied het oud papier aanbieden op het Regiobankplein, waar wij het vervolgens ophalen. 
  • Om de veiligheid van de leden die het oud papier ophalen zoveel mogelijk te waarborgen, hebben we enkele maatregelen moeten nemen. Op het Gening en Heukolom vragen wij de bewoners aan de ‘Maas’-kant om het papier voortaan aan de kant van het fietspad te plaatsen.

Hoe dien ik het oud papier aan te bieden?

Bij oud papier horen geen verpakkingen van melk en vruchtensappen. Ook tempex hoort niet bij het oud papier. Wij verzoeken u vriendelijk het papier niet aan te bieden in plastic zakken maar te bundelen of in dozen te verpakken. Alvast bedankt voor uw medewerking! 

Ik woon in het buitengebied en heb een brief gekregen over verzamelpunten, wat houdt dit in?

I.v.m. de veiligheid van chauffeurs, veiligheid van de leden die het oud papier ophalen en de lengte van de route van het buitengebied vragen wij u vriendelijk om vanaf juni het oud papier op verzamelpunten klaar te zetten. Op die manier dragen we gezamenlijk bij aan het zo efficiënt en veilig mogelijk laten verlopen van de inzameling van het oud papier.

U hoeft het oud papier alleen op de verzamelpunten neer te zetten wanneer u niet direct aan de route woont, de oranje lijn op de kaart. U mag zelf kiezen bij welk verzamelpunt u uw oud papier plaatst. Alle verzamelpunten zijn te vinden op de hieronder weergegeven kaart. 

Hoe kan ik contact opnemen bij vragen/klachten?

Bij vragen/klachten kunt u een e-mail sturen naar secretaris@fanfarehelptelkander.nl 

Kaart verzamelpunten